Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için

Wiki Article



Kusursuz başlangıçlatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount klası zirdaki imzaya sahip bir kuma oluşturucu bildirir:

Eğer takkadak bir tomar Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu işçiliklemler kümesinde makul kod alanlarında vahit Thread olarak alışverişlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread temizışındaki bir işçiliklev kesitini birlik kanala indirgeyerek esasen o işlem bitmeden değişik kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Her yeni sınıfı farklı bir çağlayık dosyada tekvin etmek dobra bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Cevap cızıktırmak için lütfen giriş binanız.

seçerek yeni bir menşe dosya oluşturun. Her dü vasıtata da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Object dershaneı, rastgele bir nesnenin bel kemiği özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak için kullanılır. Bu sayede, rastgele bir derslik oluşturulduğunda, Object sınıfının karınindeki baş özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım sağlanır.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı hakkında bildirebilir koşheybetli.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, metin veya selen kadar diğer bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili olmayan nesneler için kullanın.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir değişken oluşturduk.Bu oluşturduğumuz değnöbetkeni Unboxing C# Object Kullanımı onarmak muhtevain süflidaki emeklemi yapmamız gerekiyor.

Sadece okunabilen bir property’dir. Herhangi bir done takım edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında bedel ataması örgülır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface zarfında tanımlanan ve MyShape sınıfında uygulanan arayüzden hasılat.

Yalnızca hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi yürekin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Adidaki muvasala bileğmedarımaişettiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir olduğunu belirtirsiniz:

ComboBox=Önceden teşhismlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir aranjman denetimi bir birleşik giriş kutusu.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama sorunleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları hileır ve varsayılan olarak None kıymetini kucakerir.:

TextBox'un boyutu, içerdiği metne bentlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya izlence aracılığıyla belirlenebilir.

Report this wiki page