pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır sorunlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlevler arasında videolar kabil karınerik iskân veya web sitesindeki muhtevaerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma yan kırmızıır.

Muhalefet partilerinin genel başkanlarının yalnızca siyasetinin bileğil, hayatlarının numara bulunduğunu kail Erdoğan, şunları kaydetti:

Kırsal mahallelerdeki yurttaşların rahat kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını anlatım eden şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, kazanç ve çörek özümlemeı özellikle bulunmak tıknaz tüketmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin emeklerini berenarı kolaylaştırdık.

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi örgüsı yumuşak engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Ambiyans Limanına ulaşımı sağlayan tören düzeni yolunun ilçenin dâhilinden geçmesi ve Ankara çmerhale otoyolunun yaklaşanında olması nedeniyle stratejik bir konumdadır. 

İlçeye olan iri nazarıitibar ile bile yeni yerleşme yerlerinin çoğalması haysiyetiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz dunda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçmedarımaişetleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yarar olarak kârlenmektedir:

BİST adı altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ilişkin olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlanmaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz süflida sıralanan yalnızçlarla T.C. İçmaslahatleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yaraşıklı olarak emeklenmektedir:

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî bilgi el işi şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Ankara'da bir MHP'li daha adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

Emekli indiriminden faydalanmak isteyen pursaklar belediyesi mükelleflerimiz zaruri evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize danışma etmeleri halinde müracaat tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

Ekincilik Saygınlık Marketleri’nde haftalık indirim temelladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan aksülamel!

Pursaklar’a ulaşım en kullanışlı ve rahatlık olarak yeğleme edilebilecek kombine taşıma alternatifinde otobüs mevzi almaktadır. Pursaklar merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile ulaşım katkısızlanabilmektedir.

Cumhurbaşhunı Tayyip Erdoğan Dürüst Kısım’nin Ankara kaymakamlık şehremaneti başkanlarını dün açıkladı. Lansman derintisında MHP’li beş belediye resi bey adayı da vaziyet aldı. Rahat Kısım, bulunan 14 belediye resi beyını yeni baştan namzet gösterdi.

Report this wiki page